Client soft

Bespaartips voor eigenaren van webshops

Geplaatst op

Deze blog is in het bijzonder geschreven voor eigenaren, managers en medewerkers van webshops. Of je webshop nu groot of klein is, gespecialiseerd is in een specifieke niche of dat je er nu alles kunt kopen – elke webshop doet er goed aan om te onderzoeken waar ze kunnen besparen. In deze blog geven we je dus een paar interessante bespaartips voor webshops. 

Bespaartip #1: bespaar op je transport

Je kunt erg besparen op transport als je gebruik maakt van tweedehands transportmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van pallets. Als je een beetje een grote webshop hebt, kan je zomaar een volle vrachtwagen of bestelbus hebben die het land doorrijdt. Je kunt natuurlijk niet alle producten op elkaar stapelen en daarom wordt er dus veel gebruik gemaakt van pallets. Je kunt erg veel besparen door gebruik te maken van gebruikte pallets. Deze zijn vaak nog steeds voldoende sterk om hetzelfde gewicht te kunnen dragen als nieuwe pallets en deze zijn stukken goedkoper dan gloednieuwe pallets. Let er overigens wel altijd goed op dat je de pakketten en goederen goed bevestigd om het gewicht goed verdeeld te houden. Wij adviseren je een omsnoeringsband van PalletPlaza aan te schaffen.

Bespaartip #2: bespaar op je personeel

Het is misschien niet goed voor de werkgelegenheid, maar je moet als eigenaar, manager of verantwoordelijke van een webshop als eerste de belangen van de onderneming centraal stellen. Er zijn erg veel manieren waarop je kunt besparen op je personeel. Een van de grootste ontwikkelingen van deze tijd is de toenemende automatisering. Door eenmalig te investeren in automatisering, want laten we eerlijk zijn, het kost vaak nogal wat, zul je na verloop van tijd quitte draaien en daarna ben je elke werkdag en elke werkweek goedkoper uit dan wanneer je het personeelslid in dienst had gehouden.

Andere bespaartips

Heb je nog andere bespaartips die echt niet mogen ontbreken in dit blogartikel? Stuur ons dan even een berichtje via het contactformulier. We zullen deze dan verwerken in de informatie.

Gerelateerde berichten

De invloed van Black Friday op de detailhandel

Black Friday is wereldwijd een ongeëvenaard shoppingevenement geworden sinds het jaren  geleden als een Amerikaanse traditie ontstond. Mensen...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden