Client soft

De voordelen van een voice-over voor promotie

Geplaatst op

Met een voice over kun je alle kanten op als het gaat over het promoten van je project of bedrijf. Van oudsher is de menselijke stem erg belangrijk geweest bij het maken van reclame. Ook voor alle andere doeleinden, zoals een boodschap met een andere bedoeling dan commercie te verspreiden, is een voice-over of menselijke ingesproken stem erg goed.

We nemen in deze tekst met jou door hoe dit precies zit, dus lees snel verder en kijk waar voor jou de voordelen kunnen liggen.

Voice-over in reclame 

Mensen die in de auto zitten, luisteren vaak naar de radio en dit omdat de radio in zekere mate van gezelschap biedt en omdat er niet heel veel andere dingen mogelijk zijn tijdens het rijden, je moet tenslotte je ogen op de weg houden, dan kun je wel je oren spitsen en luisteren naar wat de mensen op de radio te zeggen hebben. Tussen de programma’s door hoor je radioreclames waarin de menselijke stem een belangrijke rol speelt. Wil jij jouw producten aan de man brengen bijvoorbeeld in een bepaalde regio, dan is een radioreclame erg handig.

Animaties en voice-over narration 

Niet alleen op de radio speelt de voice-over een belangrijke rol, ook op internet in verschillende reclames of bijvoorbeeld bij een presentatiefilm van het bedrijf, is het erg belangrijk dat er een menselijk aspect zit aan de verschillende boodschappen die er op deze manier de wereld ingebracht kunnen worden. De menselijke stem is in verschillende media te gieten, maar altijd zorgt deze ervoor dat er een menselijk aspect komt te zitten aan het verhaal dat het bedrijf wil vertellen.

Op onze informatieve site lees je nog veel meer andere zaken die gaan over ondernemen en het communiceren van je producten en diensten door middel van interessante content. Laat je inspireren door de blogs en maak er altijd een persoonlijk verhaal van. Veel leesplezier gewenst en we zien je graag in een van onze andere blogs.

Gerelateerde berichten

De invloed van Black Friday op de detailhandel

Black Friday is wereldwijd een ongeëvenaard shoppingevenement geworden sinds het jaren  geleden als een Amerikaanse traditie ontstond. Mensen...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden