Client soft

Doe je voordeel met zakelijk Engels leren

Geplaatst op

Steeds meer bedrijven doen zaken met klanten in het buitenland. Hierbij is Engels vaak de voertaal. Met alleen een beetje steenkolenengels dat je op de camping gebruikt kom je er dan niet. Het is wel zo prettig als je je goed verstaanbaar kunt maken bij klanten en zakenpartners. Zakelijk Engels leren is dan ook noodzakelijk als je succesvol zaken wilt doen over de grens.

Is zakelijk Engels leren moeilijk?

Het hangt natuurlijk van je inzet af of Engels leren voor jou moeilijk is of niet. Als je aanleg en gevoel voor taal hebt dan zal het je makkelijker afgaan dan wanneer je die gave mist. Maar zeker als het Engels van de middelbare school nog niet zo ver is weggezakt dan zal het je gemakkelijk afgaan om zakelijk Engels te leren. Nadat je een cursus hebt gevolgd kun je je zonder problemen verstaanbaar maken zonder dat je een flater slaat bij zakenpartners of klanten in het buitenland.  

Hoeveel tijd kost het me om zakelijk Engels te leren?

Een cursus zakelijk Engels hoeft echt geen zeeën van tijd te kosten. Je kunt een online cursus volgen die gedeeltelijk is gebaseerd op e-learning. Dit kun je doen op ieder moment dat het je uitkomt, dus ook ’s avonds of in het weekend. Bovendien kun je een online cursus overal volgen waar je toegang tot het internet hebt. Zo wordt zakelijk Engels leren een stuk gemakkelijker en kost het je ook niet onnodig veel tijd. Zeker als je het druk hebt met je bedrijf is dit een ideale manier om een taal te leren.

Moet ik een bepaalde vooropleiding hebben voor zakelijk Engels?

Als je een cursus zakelijk Engels wilt volgen is het wel belangrijk dat je de basisprincipes van het Engels onder de knie hebt. De cursus gaat ervan uit dat dat je op de middelbare school of tijdens een vervolgopleiding al wel Engelse les hebt gehad. De leerstof is erop gebaseerd dat je je wel in het Engels kunt redden maar dat het je ontbreekt aan kennis om een goed zakelijk gesprek te kunnen voeren. Dat is precies wat je leert tijdens de opleiding.  

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden