Client soft

Een grindvloer voor IT-bedrijven

Geplaatst op

Een vloer dat stevig is en gemakkelijk in onderhoud? Zoek dan niet verder. Een grindvloer kan wel eens de vloer zijn die je nodig hebt. Een grindvloer laten leggen in je bedrijf of de prijs opvragen kan hier. 

Een grindvloer kent veel voordelen. Zo is de grindvloer een naadloze vloer die waterafstotend is. Hierdoor kan de vloer in elke ruimte worden aangelegd. Doordat de vloer geen naden heeft, geeft het een effect alsof de ruimte groter is. Het ontbreken van naden heeft ook nog andere voordelen. De grindvloer is een zeer hygiënische en onderhoudsvriendelijke vloer. 

De grindvloer bestaat uit vele kleine grindkorrels die aan elkaar verbonden worden door epoxyhars. Hoewel de grindvloer een erg stevige vloer is, voelt deze toch zacht aan. Dit komt door het epoxyhars. De grindvloer voelt ook nooit echt koud aan aangezien het de temperatuur aanneemt van de omgeving. 

Door de speciale structuur van de grindvloer is het mogelijk om deze vloer te combineren met vloerverwarming. De speciale structuur geleid zonder probleem de warmte naar boven. Op deze manier heeft je IT-bedrijf meer plaats voor bureaus aangezien er geen verwarming aan de muur moet worden geplaatst.

Er zijn veel uiteenlopende mogelijkheden voor het uiterlijk van de grindvloer. Je kunt kiezen tussen verschillende korreldiktes, kleur en afwerking. Er is dus voor ieders wat wils. Pas de vloer helemaal aan aan jouw bedrijf. De vloer zorgt voor een moderne en professionele uitstraling.

De grindvloer is een heel stevige vloer die krasbestendig is omdat er veel mensen passeren en rondlopen in een IT-bedrijf, komt dit goed van pas.  De vloer gaat lang mee zonder zichtbare schade!

Gerelateerde berichten

De invloed van Black Friday op de detailhandel

Black Friday is wereldwijd een ongeëvenaard shoppingevenement geworden sinds het jaren  geleden als een Amerikaanse traditie ontstond. Mensen...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden