Client soft

Het voordeel van transportkisten op maat

Geplaatst op

Wanneer je een vracht hebt die op een goede manier vervoerd moet worden, omdat deze kwetsbaar is, dan kun je dit goed doen met transportkisten. We nemen de voordelen met je door. Lees snel verder. 

Voordelen van transportkisten op maat

De ene vracht is de andere niet. Daarom moeten er steeds verschillende kisten zijn die de vracht omvatten. Dit is mogelijk met een service op maat. Een bedrijf komt dan bij je langs om de kisten op locatie voor je te maken. Dit heeft als voordeel dat jezelf de producten niet naar het bedrijf hoeft te brengen die de kisten maakt. 

Milieuvriendelijk

Wanneer je gaat voor een transportkist dan is deze idealiter van hout gemaakt. Deze zijn gemakkelijk te recyclen en daarom is het goed voor het milieu, beter dan plastic bijvoorbeeld. Daarbij moet je even opletten of alle Europese certificeringen wel kloppen. Daar maken de producten van de kisten wel gewag van. Lees het eenvoudig op hun website. Wij raden vanleyenpackaging.nl aan. Deze expert weet precies hoe je het transport van je vracht op een milieuvriendelijke wijze kunt doen. 

Diverse soorten kisten

Het is gemakkelijk om te kiezen voor een transportkist op maat. Zo weet je zeker dat de vracht goed overkomt. Ook als je niet kiest voor de op locatie variant, dan is het mogelijk de juiste te kiezen, want daar kun je alles over op de website lezen. Of je nu wijnflessen, een orgel of computeronderdelen wilt vervoeren, het is mogelijk door een transportkist op maat. Zorg er wel voor dat de lading niet kan gaan schuiven, mocht de kist iets groter dan de lading zijn, dit is overigens voor elke soort verpakking een bijzonder belangrijk punt. Maak voldoende gebruik van opvulmaterialen in dat geval. Zo is de overtocht veilig. 

Gerelateerde berichten

De invloed van Black Friday op de detailhandel

Black Friday is wereldwijd een ongeëvenaard shoppingevenement geworden sinds het jaren  geleden als een Amerikaanse traditie ontstond. Mensen...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden