Client soft

Papiertape bestellen

Geplaatst op

Iedereen is online steeds vaker actief. Ze bestellen pakketjes van bedrijven met onder meer kleding, gereedschap en woonaccessoires. Dit kan zijn van een heel grote webshop met veel naamsbekendheid, maar het is ook mogelijk om producten van lokale ondernemers te bestellen. Voor jou als ondernemer is dat een uitgelezen kans om de naamsbekendheid te vergroten en je logo duidelijk zichtbaar op het pakket neer te zetten. Een leuke manier en voordelige manier om dat te doen is aan de hand van papiertape. Je kan papiertape bedrukken met het logo van jouw bedrijf, zodat het meteen duidelijk is waarvan het afkomstig is. Mensen onthouden het logo en daarmee ook jouw bedrijf. Zo werf je meer klanten en vergroot je jouw omzet.

Bedrukte papiertape voor pakketten

Bedrukt papiertape is dus eigenlijk tape met bijvoorbeeld een bedrijfsnaam of logo erop. Dat kan je inzetten voor commerciële doeleinden, maar het is natuurlijk ook mogelijk om het te gebruiken voor bijvoorbeeld pakketjes voor de gasten op jouw bruiloft. Zo kan je de namen van het bruidspaar erop zetten of het speciaal voor de bruiloft ontworpen logo. Je kan bedrukte papiertape voor meerdere dingen inzetten. Zo is het ook mogelijk om een code of instructie op tape te zetten, zoals ‘pas op, breekbaar’ bij een fragiel pakketje. Bedrukt papiertape is een krachtig communicatiemiddel, waarmee je zichtbaarheid kan creëren. Je kan het verder dus ook gebruiken voor efficiënte verzending en het zorgt ervoor dat de ontvanger ziet of het pakketje open is gemaakt of niet. Bedrukt tape is namelijk moeilijker te vervalsen.

PP Hotmelt tape

Je hebt bedrukt papiertape in allerlei soorten en maten. Zo kan je kiezen voor PP hotmelt tape. Dit is een tape dat veelvuldig gebruikt kan worden. Hoe langer de tape zit, hoe beter de tape hecht. Het is geschikt voor het sluiten van zowel lichte als zware kartonnen dozen en is milieuvriendelijk doordat de lijmlaag op waterbasis is. Ook rolt de tape makkelijk af. Je kan de PP Hotmelt tape bij TapePrint krijgen in drie kleuren, namelijk wit, bruin en transparant en je kan aan 1 tot 3 PMS kleuren opdrukken. Bij oplages van meer dan 719 rollen is het mogelijk om tot 6 PMS kleuren te bedrukken. Ook heb je veel verschillende breedtes en lengtes. Je kan deze tape al bestellen vanaf 36 rollen.

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden