Client soft

Software om je bedrijfsvoering efficiënter in te richten

Geplaatst op

Als je een eigen bedrijf hebt, kan het voorkomen dat je met een groot team werkt. Doordat je met een groot team werkt, kan er ook wat mis gaan. Dit is natuurlijk niet handig. Daarom is het erg verstandig om te kijken naar een efficiëntere werklocatie. Als eigenaar van het bedrijf dien jij je team goed te sturen. Doordat jij je team goed stuurt, zal je sneller het juiste team over kunnen houden. Om je team nog beter aan te sturen kun je werken met een aantal handige manieren. Deze manieren zullen er dan ook echt voor zorgen dat je een uitstekend team overhoudt.

PDCA, wat houdt dit in en hoe werk je er mee

Als jij een uitstekend team wilt hebben, dan heb je de mogelijkheid om via de PDCA-cyclus te werken. De PDCA-cyclus wordt vaak gebruikt door bedrijven met een groot team. Door de PDCA zal het project namelijk overzichtelijk en gepland verlopen. Dit betekent dan ook dat er bijna geen fouten in het project kunnen zitten. Wanneer je het PDCA-cyclus wilt gebruiken, is het wel handig om te kijken hoe de PDCA-cyclus werkt. PDCA staat voor plan-do-check en act. Je kan beginnen met de P van plan.

Foto Van Mensen Die Laptop Met Behulp Van

Wat kun je met de eerste stap plannen?

Als je aan een project moet beginnen, dan heb je de mogelijkheid om eerst een plan te maken. Dit zal dan ook direct het gehele plan worden waar jij je aan gaat houden tijdens het uitvoeren van het project. Bij het plannen dien je alles goed uit te werken. Denk bijvoorbeeld aan de voorbereiding tot de uitvoering van het project. Lukt bij jou de planning nog niet goed? Dan kun je gerust kijken voor project portfolio management.

Do, wat voer je hier uit?

Bij Do ga je volledig het plan uitwerken. Dit betekent dat je aan het project gaat beginnen waardoor je ook sneller klaar bent met het project. Doordat jij een uitstekende planning hebt gemaakt en rekening hebt gehouden met uitloop kun je geen vertraging krijgen in het project. Er kan daarom niets misgaan door een uitstekende planning.

Check, wat check je voordat je een presentatie geeft?

Voordat je het project aan iemand laat zien is het verstandig om het project volledig te checken. Doordat je het project volledig checkt, zal je geen fouten kunnen laten zitten in het project. Dit betekent dan ook dat je professioneel overkomt.

Wat doe je bij act?

Bij act ga je het project volgen en uitwerken. Je gaat beginnen met de praktijk en begint ook direct met het project. Zo kun jij dan ook direct optimaal genieten van een uitstekende presentatie. Wanneer je volledig het project hebt uitgevoerd, is het handig om een evaluatie in te plannen, zodat andere je kunnen helpen. Zo krijg je al gauw tips die je mee kunt nemen in je volgende project. Hierdoor kun jij steeds een wat verbeteren, bovendien kom je hier vaak ook professioneel door over.

Gerelateerde berichten

De invloed van Black Friday op de detailhandel

Black Friday is wereldwijd een ongeëvenaard shoppingevenement geworden sinds het jaren  geleden als een Amerikaanse traditie ontstond. Mensen...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden