Client soft

Startups, ICT en verpakkingen: een prima combinatie!

Geplaatst op

De laatste jaren is de startup het voertuig geweest voor mensen die in het bestaande bedrijfsleven geen voet aan de grond konden zetten. De financiële crisis van nog niet zo lang geleden heeft deze situatie voor het grootste deel veroorzaakt. Mensen zijn echter niet bij de pakken neer gaan zitten en hebben het heft in eigen hand genomen. Ze hebben zoals gezegt gebruik gemaak van de freelance constructie of zijn als ondernemer begonnen. Sommigen van hen zijn nu binnengelopen en hebben een groter en goed lopend bedrijf. Daarentegen zijn er ook mensen die nog volop bezig zijn de groei te pushen. Helemaal nu de coronacrisis gaande is, zullen er veel ondernemers en freelancers zijn die alle zeilen bij moeten zetten. We weten zeker dat ze niet op zullen geven. Gelukkig voor degenen met een online shop: ze  kennen door de thuisshop boom een goede tijd. Leer van wat zij doen door te kijken naar de tips in deze blog, want wellicht wil je zelf binnenkort een webshop opzetten. 

Startup oprichten? Enkele tips!

In deze blog staan de tips centraal waarmee wij graag je willen helpen een startup op te richten. Er zijn een aantal punten die erg belangrijk zijn. Allereerste willen we je op het hart drukken om niet direct veel geld aan allerlei abonnementen voor vakliteratuur uit te geven, dat staat voor het grootste deel wel online. Daarnaast is het erg belangrijk dat je ICT in orde is. Dat kan een doodnormale laptop zijn die je voor niet al te veel aanschaft. We vinden bijvoorbeeld de Google Chromebook erg interessant, omdat je via dit apparaat snel toegang hebt tot alle socialmedia. Natuurlijk wel even inloggen, maar dan kun je lekker bezig. Je kunt overigen ook prima je website aanpassen. Deze kun je het beste voor een laag bedrag laten ontwikkelen. Voor een kleine 1000 euro heb je een goed werkende moderne website die je gemakkelijk zelf kunt aanpassen. Wanneer je producten gaat verkopen is het slim om een goede verpakking te kiezen. Laat verpakkingen bedrukken, dat zorgt voor een persoonlijke look en herkenbaarheid voor klanten. Zo zet je jezelf gemakkelijk in de markt. Veel plezier met je startup en good luck!

Gerelateerde berichten

De invloed van Black Friday op de detailhandel

Black Friday is wereldwijd een ongeëvenaard shoppingevenement geworden sinds het jaren  geleden als een Amerikaanse traditie ontstond. Mensen...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden