Virtuele partners

Projectinrichting voor ultiem gemak

Met projectinrichting van Desko hoef je niet meer na te denken welke kantoormeubels er bij elkaar passen. Desko biedt een totale oplossing voor ieder kantoorpand.

archief opslag

Plexiglas

Wij willen je graag adviseren om, wanneer je op zoek bent naar een goede aanbieder van plexigpas, dat je dan even een kijkje neemt op de website https://www.dokter-plexiglas.nl/. Dokter Plexiglas is expert in plexiglas.

Verkoop tip

Het toewijzen van een mentor kan een grote impact hebben op uw verkoopteam en de retentiegraad verbeteren. Ontwikkel huidige werknemers als mentor met een verkooptraining .

Hvk-stevens.com

De financieel, notarieel en fiscaal adviseur van hvk-stevens.com zal diverse zakelijke vraagstukken op juridisch of financieel gebied samen met u oplossen.

De website als visitekaartje

Door een nieuwe website laten maken ben je als bedrijf weer helemaal bij up to date. Hoe mooier de website des te beter je overkomt op de consument

POS Materiaal

Door middel van POS materiaal van PPD zorg je voor extra awareness voor je producten en gaan klanten direct over tot actie. Bij PPD Instore maken ze speciaal voor jou POS materiaal op maat.

Werving- en selectiebureau

werken in Lelystad ? De ultieme carrièrekansen die goed bij jouw persoonlijkheid en wensen aansluiten worden op maat geselecteerd door Burgersupport.nl.

Personeelstool

Naast een planning kun je in de personeelstool van Viqz ook ontwikkeling van je personeel volgen op basis van bijvoorbeeld softskills en de e-Academy.

https://www.crmoverzicht.nl/

De website van crmoverzicht.nl zorgt ervoor dat je dde beste keuze kunt maken voor het bijhouden van de verschillende contactgegevens van je klanten middels een CRM-systeem

Dogan.nl

Wij adviseren je van harte om contact op te nemen met de medewerkers van dogan: copyshop en drukkerij in Arnhem.

Leerkracht agenda van Your Personal Investment

Ben je leerkracht en ben je op zoek naar een geschikte organizer of agenda? Kijk dan op de website van Your Personal Investment.

PMC: Pieterman Management Combinatie

Het is erg belangrijk om je zowel persoonlijk als op zakelijk gebied te blijven ontwikkelen. Kijk voor zakelijke trainingen en cursussen op www.pmc.nl

PMC: Pieterman Management Combinatie

Het is erg belangrijk om je zowel persoonlijk als op zakelijk gebied te blijven ontwikkelen. Kijk voor zakelijke trainingen en cursussen op www.pmc.nl

De beste kwaliteit vetpompen

Als je je machines goed wilt onderhouden, dan heb je vetpompen nodig. Doe tijdig je onderhoud of laat dit doen!

Nieuwe auto financieren

Wil je een nieuwe bedrijfswagen maar heb je niet genoeg middelen om dit zelf te financieren? Dan is financial lease de juiste oplossing voor deze situatie.