Client soft

Vulpen kopen? Deze 3 tips helpen jou een handje!

Geplaatst op

Er zijn tegenwoordig niet veel mensen meer die pen en papier gebruiken. Aantekeningen worden steeds vaker digitaal gemaakt, bijvoorbeeld op een laptop, tablet of smartphone. Toch zijn er ook nog mensen die het wel prettig vinden om met pen en papier te werken. Er zijn zelfs mensen die dag in dag uit gebruik maken van bijvoorbeeld een vulpen. Behoor jij ook tot deze groep? Dan moet je zo nu en dan een nieuwe vulpen kopen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Zoek jij ook een nieuwe pen, maar weet je niet welke je moet kopen? Hieronder zetten wij 3 tips op een rijtje die jou een handje helpen om een nieuwe vulpen te kopen. 

Wat kost de pen?

Net als veel andere Nederlanders let jij ongetwijfeld ook op de prijs wanneer je op zoek bent naar een nieuw product. Bij jouw zoektocht naar een nieuwe vulpen is dit waarschijnlijk niet anders. Wanneer je begint met zoeken, valt het jou al snel op dat vulpennen nogal van prijs verschillen. Dat klopt inderdaad. Je kunt tegenwoordig een vulpen kopen voor een paar euro, maar er zijn ook vulpennen te koop die meer dan honderd euro kosten. Waarschijnlijk ben je – net als veel andere Nederlanders – geneigd om voor de goedkoopste vulpen te gaan. Richt je niet te veel tot de prijs. Goedkope vulpennen gaan vaak minder lang mee en bovendien schrijven ze niet allemaal even fijn.

Gratis stockfoto met balpen, close-up, detailopname

Welke penpunt kies je?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vulpen, raden wij jou aan om goed te kijken naar de penpunt. Waarom dit belangrijk is? Omdat vulpennen verschillende penpunten hebben. Zo kom je tegenwoordig bijvoorbeeld vulpennen met een afgeronde en platte punt tegen. Daarnaast zit er vaak verschil in de flexibiliteit van de pen. Tot slot hebben de pennen een verschillende puntdikte. Door deze verschillen is het niet makkelijk om een geschikte penpunt te kiezen. Bekijk daarom altijd eerst waar je de pen voor nodig hebt. Wanneer je dit weet, wordt het een stuk makkelijker om de juiste penpunt te vinden.

Gratis stockfoto met aantekening, balpen, bestand

Hoe ligt de pen in de hand?

Wat misschien nog wel het belangrijkste is in de zoektocht naar een nieuwe vulpen, is hoe deze in de hand ligt. Het moet niet zo zijn dat je binnen de kortste keren een blaar op jouw vingers hebt. Nee, je moet er fijn mee kunnen schrijven. In dat geval is een Montblanc pen aan te raden. De pennen van dit merk zijn niet bepaald goedkoop, maar ze liggen prettig in de hand. Bovendien kun je er jaren mee vooruit. Op de korte termijn is het misschien een investering, maar op de lange termijn valt het reuze mee. 

Gerelateerde berichten

De invloed van Black Friday op de detailhandel

Black Friday is wereldwijd een ongeëvenaard shoppingevenement geworden sinds het jaren  geleden als een Amerikaanse traditie ontstond. Mensen...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden