Client soft

Wat heb ik aan Lean Six Sigma voor mijn bedrijf?

Geplaatst op

We hebben met Lean Six Sigma een mooi systeem of methode voor je in de aanbieding, waarmee je bedrijf beter kan functioneren. Benieuwd naar wat deze benadering van de bedrijfsvoering voor jezelf als ondernemer en personeel kan betekenen? Lees dan snel verder in deze blog. Wanneer je de blog uit hebt, dan is het mogelijk om andere leuke blogs te lezen op onze informatieve site. We brengen je graag op de hoogte over verschillende interessante onderwerpen. Lees snel verder en doe er je voordeel mee. 

Wat is Lean Six Sigma? 

Bij Lean Six Sigma ga je uit van de kracht van het bestaande personeelsbestand. Het uitgangspunt is dat je versterkingen en optimalisaties uitvoert binnen bestaande bedrijfsprocessen. Zo zullen deze verbeteren, dat is het doel. We raden je aan om niet te vergeten dat het ook belangrijk is om innovatieve activiteiten te ontplooien naast Lean Six Sigma, want deze methode is daar niet opgericht. 

Overeenkomst met budosporten

Wanneer we kijken naar het systeem van lean Six Sigma, dan valt het direct op, dat het een soortgelijke verdelingen in de verschillende graden van bekwaamheid heeft als het karate. Ze werken met banden, zoals de groene en de zwarte. En net zoals bij deze budosport is het zo, dat de lean six sigma black belt hoog en de green belt lager is. Je kunt je door training van je vaardigheden opwerken. Het is interessant om eens te kijken of deze methode bij je bedrijf past. Wil je meer weten over dit systeem? Laat je dan informeren op 5st3ps.nl.

Gerelateerde berichten

De invloed van Black Friday op de detailhandel

Black Friday is wereldwijd een ongeëvenaard shoppingevenement geworden sinds het jaren  geleden als een Amerikaanse traditie ontstond. Mensen...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden